High 5 Coverband Band Logo

Waarom High5 Coverband?

Top-Muzikanten

Coverband High5 speelt met de meest doorgewinterde muzikanten.
De bandleden spelen o.a. bij, Dutch Eagles, The New Party, Release

Altijd up-to-date

Het repertoire van de Coverband High5 is up-to-date, uitgebreid en afwisselend. Hits van nu, kaskrakers van toen tot Nederlandstalige muziek: alles komt voorbij.

Special Effects

Optioneel kan Coverband High5 een video wall mee brengen om de show nog meer “elan” te geven.

Professionele Techniek

Coverband High5 levert passende licht- en geluidstechniek voor partijen van elk formaat. Led-schermen en special effetcs behoren ook tot de mogelijkheden

 

The New Party Band Logo

Waarom The New Party?

Top-Muzikanten

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met niemand minder op dan Bergit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps en nog vele andere artiesten. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is zelfs te boeken als begeleidingsband.

All-round Repertoire

Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!

Service op hoog niveau

Boekt u The New Party, dan boekt u kwaliteit en service. Alleen datum, tijd en locatie volstaan en wij stellen een avondvullende show op maat samen. Dj’s, led videowalls, decors, special effects: alles is mogelijk. In samenspraak met de locatie stellen wij een lichtplan, stageplan en priklijst op. Ook het laden en lossen van de apparatuur en op- en afbouwen van het podium nemen wij uit handen. Alles zodat de show vlekkeloos verloopt en het publiek maximaal geniet.