The New Party Band Logo

Waarom The New Party?

Top-Muzikanten

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met niemand minder op dan Bergit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps en nog vele andere artiesten. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is zelfs te boeken als begeleidingsband.

All-round Repertoire

Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!

Service op hoog niveau

Boekt u The New Party, dan boekt u kwaliteit en service. Alleen datum, tijd en locatie volstaan en wij stellen een avondvullende show op maat samen. Dj’s, led videowalls, decors, special effects: alles is mogelijk. In samenspraak met de locatie stellen wij een lichtplan, stageplan en priklijst op. Ook het laden en lossen van de apparatuur en op- en afbouwen van het podium nemen wij uit handen. Alles zodat de show vlekkeloos verloopt en het publiek maximaal geniet.

Artiestenbegeleiding

Een begeleidingsband boeken lastig?

Nee hoor! The New Party heeft de professionaliteit en flexibiliteit in huis om elke artiest te begeleiden. Natuurlijk komt daar wel het een en ander bij kijken maar daar merkt U als opdrachtgever heel weinig van.

The New Party regelt dit allemaal voor u.

Van repetitie met de artiest tot de benodigde arrangementen en techniek die de artiest nodig heeft. De artiest staat bij ons centraal of het nu gaat om een bekende Nederlander, medewerkers die een keer mogen schitteren op het podium of zelfs een familie lid die met een liveband wil spelen, het kan allemaal en The New Party neemt het allemaal even serieus!